Over Dermalux™

DermaluxTM staat voor een unieke niet-invasieve Europese LED-therapie die gebruik maakt van de kracht van licht om huidproblemen te behandelen. Dit merk combineert klinisch bewezen golflengtes met op maat ontwikkelde LED-technologie om veilige, effectieve en resultaatsgerichte behandelingen te bieden.

Licht heeft een enorme positieve invloed op onze huid en huidproblemen. Huidveroudering, acné, rosacea, gevoeligheid, psoriasis en tal van andere aandoeningen kunnen met licht op een doeltreffende wijze behandeld worden. De werking van de huid kan dermate geoptimaliseerd worden dat na een chirurgische ingreep of chemische peeling het licht ervoor zal zorgen dat schade aan de huid sneller zal genezen. Verder kan licht ook een enorme ondersteuning betekenen voor de vele cosmetische behandelingen en ingezet worden als activator bij Fotodynamische Therapie (PDT).

Het eerste Dermalux toestel werd ontwikkeld voor de cosmetische markt en het is 4 opeenvolgende jaren verkozen als ‘De behandeling van het jaar’ in het UK. Door het succes van de Dermalux Triwave werden er in 2019 twee extra devices op de markt geïntroduceerd, nl de Dermalux MD, een LED toestel voor de medische markt dat extra PDT aanbiedt én de Dermalux Flex, het eerste medisch gekeurde draagbaar LED-toestel dat ook aan consumenten mag worden aangeboden.

Een mooie huid krijg je niet zomaar. Ontdek de voordelen van Dermalux en welk toestel het best voor jou geschikt is !

Meer info over de technologie

© Dermalux - 2023 | Website by Debugged