Over Dermalux™

Het multi-award winnende Dermalux™ LED Fototherapie systeem is marktleider voor deze niet invasieve behandeling die gebruik maakt van de kracht van licht voor een duidelijk stralende, verjongde en verfijnde huid.

Dermalux™ LED wordt geproduceerd door een vooraanstaand technologiebedrijf in Groot-Brittannië en werd reeds 4 opeenvolgende jaren verkozen als ‘De behandeling van het jaar’ in het VK en in 2018 als "Best Manufacturer of the Year". Dit toestel combineert klinisch bewezen golflengtes van licht met de laatste generatie van LED technologie om veilige en effectieve en aangename behandelingen te bieden voor een grote hoeveelheid van huidproblemen.

Van bij de eerste behandeling geeft Dermalux™ de huidcellen energie en ziet een vale huid er weer vitaal uit. Een behandelkuur zorgt voor langdurige resultaten door het natuurlijke verjongings- en herstelproces van de huid te stimuleren waardoor de huid er gezond gaat uitzien, de celdeling versnelt en een groot aantal huidproblemen kan worden aangepakt.

Een mooie huid krijg je niet zomaar. Ontdek de voordelen van Dermalux™ en ontdek hoe deze behandeling ook jouw huid kan transformeren !

Meer info over het toestel

© Dermalux - 2019 | Website by Debugged