DERMALUX™ WINT OPNIEUW EEN AWARD!

Dermalux™ blijft doorzetten en neemt ook dit jaar een Aesthetic Award mee naar huis.

Lees meer

Dermalux™ led fototherapieMaakt de huid foutloos, jeugdig en gezond!

DermaluxTM LED Fototherapie is een niet-invasieve behandeling die de kracht van puur licht gebruikt om de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid te versnellen.

Meer info

Voor & na

Meer voor & na foto's

Het toestel

Dermalux™ Tri-Wave

Dermalux™ Tri-Wave

Dit systeem levert klinisch bewezen Blauw 415nm, Rood 633nm en NIR 830nm LED licht dmv de laatste generatie, op maat gemaakte, LED’s om een gefocuste en geoptimaliseerde penetratie van licht in de huid te verzekeren. Alle drie de golflengtes kunnen individueel of tegelijkertijd op de huid worden geplaatst, in eender welke combinatie, waardoor de resultaten gemaximaliseerd en de behandeltijd geminimaliseerd worden.

Dermalux™ Tri-Wave Compact

Dermalux™ Tri-Wave Compact

Dit compacte toestel is een tafelmodel dat toelaat om de behandeling zowel zittend als liggend te ondergaan en is ideaal als er niet veel ruimte is. Dit systeem levert klinisch bewezen Blauw 415nm, Rood 633nm en NIR 830nm LED licht dmv de laatste generatie, op maat gemaakte, LED’s om een gefocuste en geoptimaliseerde penetratie van licht in de huid te verzekeren.

Meer over het toestel

Klinisch bewezen golflengtes

Dermalux™ apparaten maken enkel gebruik van de klinisch bewezen golflengtes geleverd aan de geoptimaliseerde intensiteit en dosis waardoor het positief effect op de doelcellen en het huidweefsel gegarandeerd wordt.

Dermalux™ Blauw 415nm

Blauw licht bestrijdt en vernietigt bacteria die vlekken en puistjes veroorzaken en helpt bij het voorkomen van een acné opstoot.

Lees hier alle voordelen

Dermalux™ Rood 633nm

Rood licht heeft een positieve invloed op alle celonderdelen. Net zoals licht (trilling uitgedrukt in nanometer), hebben de celonderdelen een bepaalde trillingsfrequentie die vertraagt naarmate we ouder worden.

Lees hier alle voordelen

Dermalux™ Onzichtbaar InfraRood (NIR) licht

NIR licht dringt het diepst door in de huid en heeft een zeer positief effect op het celmembraan van de huidcellen.

Lees hier alle voordelen

Dermalux™ Tri-Wave (‘drie golven’) Therapie

Voor de beste resultaten kan je met Dermalux™ deze wetenschappelijke golflengtes ofwel individueel op de huid plaatsen ofwel tegelijkertijd in één behandeling inzetten om meerdere indicaties ineens aan te pakken.

Lees hier alle voordelen

Wat zeggen onze klanten?

Zoek een schoonheidsinstituut met deze behandeling

Tik hier de naam van je stad/gemeente naar keuze in:

© Dermalux - 2019 | Website by Debugged