Golflengtes

Natuurlijk is het zeer belangrijk om met het ‘juiste’ licht te werken, met de juiste golflengte (nanometers), binnen het correcte kleurenspectrum, want licht op foute golflengtes kan ook zeer schadelijk zijn voor de huid, denk maar aan zonnebrand en huidkanker veroorzaakt door schadelijk Ultraviolet (UV) licht.

De 'juiste' golflengte wordt bepaald aan de hand van de 'trillingsfrequentie' (uitgedrukt in nanometers) van het licht, want die moet idealiter overeenkomen met de trillingsfrequentie van de soort cel, het celonderdeel of de huidconditie die u met licht wenst te beïnvloeden/behandelen. Vergelijk met de functie van een pacemaker voor een hart, onze huidcellen beginnen trager te werken (trillen) naarmate we verouderen of ze werken net te snel (hyperpigmentatie) en met LED-licht op de correcte golflengte kunnen we de werking weer normaliseren (de 'trilling' versnelt of vertraagt naar het optimale niveau). = FOTOBIOMODULATIE

Dermalux™ Blauw 415nm

Blauw licht bestrijdt en vernietigt bacteria die vlekken en puistjes veroorzaken en helpt bij het voorkomen van een acné opstoot.

Lees hier alle voordelen

Dermalux™ Rood 633nm

Rood licht heeft een positieve invloed op alle celonderdelen. Net zoals licht (trilling uitgedrukt in nanometer), hebben de celonderdelen een bepaalde trillingsfrequentie die vertraagt naarmate we ouder worden.

Lees hier alle voordelen

Dermalux™ Onzichtbaar InfraRood (NIR) licht

NIR licht dringt het diepst door in de huid en heeft een zeer positief effect op het celmembraan van de huidcellen.

Lees hier alle voordelen

Dermalux™ Tri-Wave (‘drie golven’) Therapie

Voor de beste resultaten kan je met Dermalux deze wetenschappelijke golflengtes ofwel individueel op de huid plaatsen ofwel tegelijkertijd in één behandeling inzetten om meerdere indicaties ineens aan te pakken.

Lees hier alle voordelen
© Dermalux - 2023 | Website by Debugged